Vaša pitanja

+ 387 65 332 172

Ugrađujemo Zeder na terenu, u vašem gradu

Za zakazivanje termina i druge informacije, možete nas pozvati u bilo koje doba dana.
Da li može da se ukrade auto sa ugrađenim Zederom?
zeder-video

pogledajte video

Wireless key se savlada za oko 18 sekundi korišćenjem 2 uređaja, prvi hvata signal, a drugi emituje signal i otvara automobil. Dešavalo se da vozači ostave ključeve u sobi koja ima spoljni zid sa dvorištem kuće, i da lopovi kroz zid preuzmu signal i upale automobil. Zato je jedina prava zaštita Zederom blokirati upravljački mehanizam, a prethodno usmjeriti točkove ka prepreci, pa lopovi mogu samo u krug gurati automobil ili do prve prepreke. Automobili se kradu i dekodiranjem alarma, pa čak i kad se oglasi, automobil se gura ili vuče sajlom do prve iznajmljene garaže, Zeder takodje sprečava ovakav način krađe. Povremeno se pojave elektronski uređaji za koje se tvrdi da su efikasni, ali se uvek brzo ispostavi da elektronika takođe dekodira iste te uređaje.
Dovoljno je reći da se Zeder izvozi u 60 zemalja, a da neke od firmi koje su ranije u Srbiji kopirale Zeder sada proizvode u lokalnim garažama, a prodaju najčešce ne prelazeći granice svoje opštine. Za razliku od njih Zeder je domaći proizvod koji se izvozi u Italiju, Poljsku, Češku, Slovačku, JAR, Čile, itd. i to u gradove sa najvećom stopom krađe vozila u Evropi, Bari i Napoli… Najvažniji dokaz kvaliteta su pokušaji krađe i priznanja policije i vlasnika. Na You Tube možete pronaći dosta video materijala neuspješnih krađa vozila koja su posjedovala našu zaštitu. Ne postoji sličan proizvod Zederu, brava je posebno kodirana, blindirana čelikom, zaštićena patentom i po mnogim drugim odlikama jedinstvena u svetu.
General Motors ima PASSlock II, FORD ima SecuriLock, CHRYSLER ima SentryKey i TOYOTA ima Engine Immobilizer. Ovi sistemi protiv krađe su ispitivani u USA nacionalnom magazinu, zaključeno je da je lako premostiti ove sisteme, za oko 20 sekundi, često se automobili kradu vučenjem sajlom ili guranjem, naši sistemi sprečavaju vučenje sajlom i guranje, a imobilajzer ne. Ako vam prodavac kaže da vam nije potreban dodatni uređaj protiv krade, TO NIJE ISTINA!
Često je cilj prodavca da vam proda skupi alarm. Nakon isteka garancije na vozilo, možete nam se obratiti i ugraditi Zeder zaštitu.
To imaju svi alarmi i ne sprečavaju krađu, uz Zeder sistem dobićete 2 naljepnice za stakla, što znači da kad ih lopovi primjete, preskočiće vaš automobil.
Da biste onemogućili šlepanje sajlom, guranje ili navlačenje na šlep službu, iskrenite točkove prema prepreci, bilo koje pomjeranje uzrokovaće udaranje vozila u prepreku, ili je jedino moguće gurati vozilo u krug, što znači da je lopov sa vozilom šlep službe pao svima u oči, pokušavši da uzme automobil koji je zauzeo 2 trake puta. Previše je komplikovano.
Takav sistem niti postoji, a najverovatnije neće ni biti napravljen, mi se trudimo da se približimo što je moguce bliže potpunoj zaštiti. Praksa pokazuje da lopovi uvek idu na slabije obezbeđene automobile.

Po procjenama britanske policije svaka naprava koja uzme 5 minuta vremena lopovima je gotovo 100% zaštitila automobil. Potrebno je pridržavati se uputstva za korišćenje uređaja, (nikome ne ostavljati ključeve naših uređaja, uvijek uređaj stavljati u funkciju, usmjeravati točkove prema prepreci itd). Na žalost mnogi vozači se ne pridržavaju ovih uputstava.
Blokada mjenjača se isključuje stiskanjem kvačila i guranjem, a blokada kočnica ispuštanjem ulja iz sistema za kočenje, vozilo se odvozi kočeći ručnom kočnicom.